Ledige lejemål

 

Ledige lejemål

Egebækgård har flere attraktive lejemål i Gl. Holte, Nærum i smukke omgivelser.

Kontor i herskabelige omgivelser. Indflytningsklar kontor. Beliggende i skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Lejemålet er med stue og 1.sal med tilhørende parkering foran lejemålet og egen terrasse. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. Lejemålet kan evt. deles op med en 1 sal (207 m2) eller stuen (260 m2). Se billeder af lejemålet indvendig her.

467 m2

Egebækgård

Indflytningsklar kontorbygning på 425 m2 i 2 plan . Kontorbygningen er beliggende I de skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Der er udgang til egen terrasse samt egen parkeringsplads. Har flere selvstændige kontorer, møde lokaler samt et storrums kontor på 1 sal. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. Der er mulighed for at dele lejemålet i to, stuen eller 1. sal.
Se billeder af lejemålet indvendig her.

Bygning N = 425 m2

Egebækgård

Herskabeligt lejemål i hovedbygningen på Egebækgård, skal opleves. Yderligere info brug kontaktformular. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

858 m2

Egebækgård

Kontorfællesskab. Flotte lyse kontorer fra 18 m2. Med fælles entre/gang, køkken/spiseplads, toiletter/bad. Mødelokaler samt gratis parkering. Se billeder af lejemålet indvendig her.

18 m2

Egebækgård

Spændende kontor lejemål på Egebækgård. Lejemålet er beliggende i skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Lejemålet er fordelt på 2 plan med synlige bjælker og med spændene indretninger, udgang til egen terrasser samt parkerings pladser. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

453 m2

Egebækgård

Nyistandsat kontor med entre, toilet med brus samt køkken. Stort rum/kontor samt et mindre til mødelokale/kontor. P-pladser ved siden af lejemålet.

120 m2

Egebækgård