Ledige lejemål

 

Ledige lejemål

Egebækgård har flere attraktive lejemål i Gl. Holte, Nærum i smukke omgivelser.

Kontorfællesskab. Flotte lyse kontorer fra 18 m2. Med fælles entre/gang, køkken/spiseplads, toiletter/bad. Mødelokaler samt gratis parkering. Se billeder af lejemålet indvendig her.

18 m2:

Egebækgård

Spændende kontor lejemål på Egebækgård. Lejemålet er beliggende i skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Lejemålet er fordelt på 2 plan med synlige bjælker og med spændene indretninger, udgang til egen terrasser samt parkerings pladser. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

453 m2:

Egebækgård

Herskabeligt lejemål i hovedbygningen på Egebækgård, skal opleves. Yderligere info brug kontaktformular. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

858 m2:

Egebækgård

Indflytningsklar kontorbygning på 247 m2 i 2 plan . Kontorbygningen er beliggende i de skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Der er udgang til egen terrasse samt egen parkeringsplads. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse.
Lejemålet er ledig fra ca 1-2-2022.
Se billeder af lejemålet indvendig her.

247 m2:

Egebækgård

Indflytningsklar kontorbygning på 425 m2 i 2 plan . Kontorbygningen er beliggende I de skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Der er udgang til egen terrasse samt egen parkeringsplads. Har flere selvstændige kontorer, møde lokaler samt et storrums kontor på 1 sal. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. 
Lejemålet er ledig fra ca 1-2 – 2022.
Se billeder af lejemålet indvendig her.

Bygning N = 425 m2

Egebækgård

Nyistandsat kontorer for den mindre virksomhed, der ønsker en attraktiv adresse med foyer og adgang til toilet, et større kontor med tekøkken samt et mindre kontorlokale opdelt med glasvægge. Endvidere p-pladser tæt ved lejemålet. Kan evt sammenlægges med de 120 m2.

142 m2:

Egebækgård

Nyistandsat kontor med entre, toilet med brus samt køkken. Stort rum/kontor samt et mindre til mødelokale/kontor. P-pladser ved siden af lejemålet.

120 m2:

Egebækgård