Ledige lejemål

 

Ledige lejemål

Egebækgård har flere attraktive lejemål i Gl. Holte, Nærum i smukke omgivelser.

Kontorfællesskab. Flotte lyse kontorer fra 23 m2. Med fælles entre/gang, køkken/spiseplads, toiletter/bad. Mødelokaler samt gratis parkering. Se billeder af lejemålet indvendig her.

23 m2:

Egebækgård

Spændende kontor lejemål på Egebækgård. Lejemålet er beliggende i skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Lejemålet er fordelt på 2 plan med synlige bjælker og med spændene indretninger, udgang til egen terrasser samt parkerings pladser. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

453 m2:

Egebækgård

Herskabeligt lejemål i hovedbygningen på Egebækgård, skal opleves. Yderligere info brug kontaktformular. Se billeder af lejemålet indvendigt her.

858 m2:

Egebækgård

Indflytningsklar kontorbygning på 247 m2 i 2 plan . Kontorbygningen er beliggende i de skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Der er udgang til egen terrasse samt egen parkeringsplads. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse.
Lejemålet er ledig fra ca 1-4-2022.
Se billeder af lejemålet indvendig her.

247 m2:

Egebækgård

Indflytningsklar kontorbygning på 425 m2 i 2 plan . Kontorbygningen er beliggende I de skønne omgivelser på Egebækgård med park og marker. Der er udgang til egen terrasse samt egen parkeringsplads. Har flere selvstændige kontorer, møde lokaler samt et storrums kontor på 1 sal. Lejemålet skal opleves for korrekt bedømmelse.
Lejemålet er ledig fra ca 1-4-2022.
Se billeder af lejemålet indvendig her.

Bygning N = 425 m2

Egebækgård

Nyistandsat kontor med entre, toilet med brus samt køkken. Stort rum/kontor samt et mindre til mødelokale/kontor. P-pladser ved siden af lejemålet.

120 m2:

Egebækgård

Indflytningsklar kontorer for den mindre virksomhed, der ønsker en attraktiv adresse. Egen indgang med adgang til toilet, et større kontor med tekøkken samt et mindre mødelokale/kontorlokale med glasvægge. Beliggende i skønne og rolige omgivelser. Endvidere p-pladser tæt ved lejemålet. Se billeder af lejemålet indvendig her.

142 m2:

Egebækgård