Egebækgård 

Attrative erhvervslejemål i meget smukke omgivelser og med herlighedsværdier i en klasse for sig.

Her har du alt, hvad man kan forlange af et kontorlejemål

Arkitektonisk smukke bygninger

Smuk park og omgivelser

Gode parkeringsforhold

Rigtigt placeret med nemme til- og frakørselsforhold, kun et kvarters kørsel fra København.

Kort sagt et sted, hvor både du og dine medarbejdere kan trives og vil glæde sig til at returnere til hver morgen.

Dengang

Oprindeligt lå der en firlænget ejendom på grundstykket. Den brændte i 1895, men blev genopbygget umiddelbart efter. I 1916 gled Egebækgård ud af slægtens eje, da den blev købt af den rige forretningsmand Alfred Olsen. Alfred Olsen havde tjent sine penge i oliebranchen, og han var efter den tids forhold en meget velhavende mand. Han var levende interesseret i tidens kunst og kultur og var en smuk repræsentant for den uddøende race of mæcener. Med sin generøse gæstfrihed vandt han blandt alle kunstarter sit kælenavn ‘Onkel Alfred’. Han var den rige onkel, men han var også en meget afholdt onkel, kunstnernes oprigtige ven. Kort tid efter overtagelsen købte Alfred Olsen naboejendommen, så det samlede areal nåede op på 135 tdr. land. Alfred Olsen kastede sig herefter, med hjælp af datidens store arkitekter, ud i en reel nybygning af de eksisterende landbrugsbygninger og resultatet blev en veritabel herregård, stor, statelig, stilig og med en stor prægtigt anlagt have samt en 8 tdr. stor park tilknyttet. I 1924 giftede Alfred Olsen sig med pianistinden Ulla Christensen, men hans tilværelse som mæcen led et knæk ved Landmandsbankens sammenbrud året før. Alfred Olsen var tvunget til at afhænde Egebækgård til den rige dansk-amerikaner Gorm Rasmussen, der bl.a. oprettede et stutteri. Da den nye ejer foretrak at bo på Sølyst under sine besøg i Danmark, fik Alfred Olsen mulighed for at blive boende i Egebækgårds hovedbygning. Alfred Olsen kom økonomisk til fode igen, generhvervede Egebækgård i 1938, og boede der til sin død i 1952.

Ejendommen blev overtaget af Staten, men det hele var efterhånden noget misrøgtet. I 1984 blev ejendommen på ny solgt til en privat ejer, der drog omsorg for en gennemgribende istandsættelse. I 1992 blev ejendommen købt af den nuværende ejer DAMSON A/S.

Idag

Egebækgård fremstår idag som en yderst veldrevet ejendom med en række gode, solide lejere og en velfungerende administration af lejemålene. Egebækgård ligger tæt ved golfbane og lystbådehavne. Grundstykket er omkranset af mark og skov og sikrer nogle skønne rammer for frokostpauser udendørs når vejret tillader det. Der er gode parkeringsforhold og Egebækgård serviceres af vicevært. Der er forbindelse til København via motorvej. På Egebækgård arbejder man ikke kun, man trives også fra man kommer til man går.